29/1/09

新年快乐!!

Bon Any Nou a tots!!

Des del 26 de gener del 2009 som a l'any del bou segons l'horòscop xinès. Recordeu que un dia explicava que volíem aparellar un amic meu xinès amb la meva professora del mateix idioma? Però que no va sortir bé perquè segons ell, els seus horòscops (tigre i mico) no lligaven? Doncs si un nen/a neix entre el 26 de gener del 2009 i el 13 de febrer de 2010 serà nascut l'any del bou segons l'horòscop xinès. Com que hi ha 12 animals, fa 12 anys i d'aquí 12 també serà l'any del bou. Així, per exemple, en Dani, que aquest any farà 36 anys (12*3=36) també és bou.

Dels bous diuen que són dignes de confiança, tranquils i metòdics. Treballadors pacients i esforçats, els Bous són rutinaris, saben escoltar i és molt difícil fer-los canviar d’opinió, perquè són obstinats i amb prejudicis. El Bou representa la Noblesa i la seguretat personificada, aquestes dues característiques son la base del Treball, cosa que el Bou fa molt bé. Son símbol de paciència, tranquil i la seva presencia transmet seguretat. El bou fa tota la feina, lentament fins arribar al final del camí.

L’Any del Bou (o del Búfal), animal d’Aigua que destaca per la seva tenacitat, paciència i perseverança, significarà un nou començament. La gran diferència amb l’Any de la Rata –més destructiva i maliciosa- que ens deixa és que el Bou construeix per a durar en una acció lenta però segura. Tots hauríem de fer eleccions correctes, ja que el que decidim tindrà conseqüències duradores. Es tracta d’un any de Terra sota la influència del Yin –negatiu–, pel que serà un any més tranquil que el passat, quasi de transició cap a una mica millor. Això sí, hem de deixar de somiar i posar els peus en terra per a, amb accions realistes, arribar a l’èxit. És un període, doncs, ple d’esforç, responsabilitat, treball, moderació i rigor. Res de despeses supèrflues ni frivolitats, ni d’invencions estrafolàries, modes exagerades o dolentes arts.

1 comentari:

minus273 ha dit...

随便来看看
居然真有加泰隆尼亚人在中国出没呢……