17/5/07

Guandong I. Hiperrealisme i te.

En uns dels hotels de Guangdong on vaig estar la darrera setmana al jardí hi tenien escultures d'animals, bona mostra de l'hiperrealisme xinès contemporani.































Fixeu-vos en el braguer de l'elefanta!!! Quin grau de detallisme!!! Si representes una elefanta amb el seu elefantet, evidentment és perquè aquest està en fase de lactació!!!
Llàstima que els únics animals de veritat reals en aquest hotel eren els mosquits!! I per la mida ben bé podien ser elefants o girafes.





































Que sabeu el què és això?
Si mireu l'ampliació del desaigua i busqueu en un diccionari català-xinès xinès-català hi trobareu la resposta. També la podeu trobar llegint un tros més avall.

















Aquest caràcter vol dir te, i aquest instrument no és res més que un estri per beure'n. Bé més que per beure'n, per evitar fer mullader al beure'n, ja que en aquesta província a l'hora de beure te primer el fan servir com a desinfectant i netegen plats i tasses. Després en tornen a fotre la meitat a fora cada cop que reomplen els gotets. Doncs això vindria ser com una pica de sobretaula. Si mai tenim ocasió ja farem unes fotos de tot el ritual.

1 comentari:

Marc ha dit...

ja estava buscant el diccionari jo...