31/5/07

Medicina no tan tradicional, però també xinesa


Aquí la medicina tradicional ho abarca tot, persones i animals, la ment i el cos, i fins i tot problemes tant populars a occident com l'alopècia masculina troben una esperança de remei en aquesta antiga ciència.
Veieu sinó el producte miraculós inventat per un professor bacteri xinès i esponsoritzat per la més gran de les estrelles mediàtiques orientals, en Jacky Chan!!! Ja us direm si funciona l'invent.


L'altre guru de la medicina tradicional l'hem trobat en el món del porc i sota el nom de Dovro (que si mal no recordo de les meves curtes i poques estades a l'europa de l'est, en alguna llengua d'allà això vol dir bo). Aquest pseudolaboratori farmacèutic destaca pel diseny gràfic dels seus envasos. Podeu veure un concentrat d'herbes per guarir porcs amb el cridaner nom de Computerman. També impagable el saquet de pólvores màgiques amb una etiqueta on es presta a la confusió i tant pot ser un estimulador sexual per als grangers a l'hora d'establir relacions zoofíliques amb els seus porcs, com podria ser un lubricant per fer aquestes relacions més plaents. Mireu sinó la cara de felicitat del granger, que no la del pobre porquet.
Està comprovat, o plagien o no se'n surten!!!