5/8/08

IPVS 2008 a Durban, Sudàfrica

Pels volts de Sant Joan, amb el Professor Groc (Dr. Huang) -per cert, que aquells dies va ser el seu sant- i en Zhou, vam anar al congrés de la societat internacional de veterinaris de porcí, en anglès IPVS. La cosa es feia a Durban i la veritat és que la ciutat ens va decebre a tots. Deixada, una mica bruta, força pobra i sobretot molt insegura. Quan es feia fosc no podies anar enlloc, i fins i tot de dia no et recomanaven sortir de les zones més transitades. El problema és que no hi havia trànsit enlloc!!!Per acabar-ho d'adobar, a l'aeroport de Johanessburg, o com s'escrigui, em van tirar l'ordinador per terra i me'l van espatllar i a l'hotel em van fotre la jaqueta. Bé, per ser exactes me la vaig deixar al bar de l'hotel...i va desaparèixer.

Com a toc folklòric ens vam apuntar amb els del Cresa a una visita a una mena de granja de cocodrils amb espectacle Zulu, ja que Durban és la capital de la regió Zulu. Una mena de Pastorets que no van arribar a la sola de la sabata dels d'en Salés. De cami cap al lloc vam poder comprovar com els blancs viuen en bunkers de tàpia alta i filferrades, en alguns casos fins i tot electificades. Ja els ho regalo.

El millor del congrés va ser poder trobar-se amb vella gent coneguda i poder-ne conèixer de nova. De fet per això es fan aquests congressos.