17/8/09

Va de visit@s (II)

La visita de la colla pessigolla es podria definir com a: ohhhh...quina verreriaaaaaaa!!!; ohhhh…quina bafaradaaaaaaaa!!!!


Jo crec que és gairebé l’únic que van dir, des que van pujar a l’avió a Frankfurt, fins que van tornar a pujar a l’avió a Beijing. Hehehehe….això sí, vam riure molt!! I em sembla que, dintre de tot, la Xina els va agradar més del que s’esperaven! La qüestió estava en posar les expectatives una mica baixes. Quan els deies…ai, això no sé si us agradarà gaire…tornaven entusiasmats! I en canvi, quan els recomanaves alguna cosa que a nosaltres ens agradava tornaven mig desencantats! Ja ho diuen, que entre gustos no hi ha disputes!

A part del tema turístic, hi havia el tema logístic. I això incloïa el dormir (quins menàge-a-trois i parelles homos que van arribar a organitzar!!), el menjar (mcdonald’s i pizza hut a punta pala...molt típic del país!!) i el transport (metro –on van ruixar mig vagó amb nenuco-, taxi –on no es van deixar enredar i van reclamar el canvi-, tren –per anar a Shanghai-, barco –a shanghai per veure el bund de nit i al palau d’estiu-, cotxe –amb el nap-buf i la doctora fent de bobby i pluto-, furgoneta i tobogan –per anar i baixar de la gran muralla-...ara que hi penso, els va faltar la bicicleta!!).

Les visites, segons ens van dir, van anar de menys a més. La plaça Tiananmen, Qianmen i els hutongs (putóns, que en deien ells) no els va acabar de fer el pes. La ciutat prohibida i el temple Lama, tampoc gaire. Però el parc Jingshan, Wangfujing, el temple del cel, el palau d’estiu i Shanghai sí que els van agradar. Ara, el lloc turístic que es va emportar la medalla d’or va ser, clarament, el mercat de la seda. Tres tardes senceres, s’hi van passar!! Hehehehe...les botigueres ja els coneixien!!
A nosaltres ens va saber una mica de greu no poder estar més amb ells, però ens va agradar molt poder passar amb ells el cap de setmana a Shanghai, on encara vam anar a cremar 4 petardus, tot fent un revival del Món Apart!!


Però sobretot vam estar molt contents i agraïts que ens vinguessin a veure...i ens portessin embotit!! Hehehehe. Gràcies trempats!! I una salutació especial a la Montse (i els seus amics!!) que és una de les nostres més fidels seguidores del bloc!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Dani i Marta, sóc en Jordi (Auleti, o Leti, o ...). Està molt bé aquest bloc que teniu, i el reportatge molt encertat. Moltes gràcies per la vostra hospitalitat d'aquests dies i espero ens veiem al vostre retorn. Una abraçada pels dos.

Reventa ha dit...

Però si són més alts els ninots que ella!!!!