20/8/07

I Barça!! I Barça!!! I Barça, Barça, Barça!!!!

Mentre érem al Tibet en Ramon ja ens va trucar dient que era a Beijing i que tenia les 2 entrades. Només arribar a casa ja ens vam posar en contacte amb ell per quedar, passar a buscar els boletus i, si podíem, fer el xafarder a l'hotel de concentració. Al final l'hora acordada va ser dissabte a la tarda al Westin, les entrades eren al taulell de recepció perquè ell estava massa atrafegat per poder donar-nos-les en persona.

Carai quin hotel!! I carai quina zona (Financial Street) per moments vam pensar que no erem a Beijing, i encara menys a la Xina!! Allò sembla la City londinenca o el Down Town financer de qualsevol de les grans urbs occidentals.

Al rebedor de l'hotel ja hi havia força ambientació, els periodistes catalans i espanyols, algun aficionat jubilat que havia viatjat amb l'equip i s'estava al mateix hotel, els quatre xinos enxufats que havien pogut entrar a l'hotel mentre a la resta de pobres xinus mortals els tenien a fora com xaiets, en Laporta saludant a amics i coneguts, en Sala-Martí lluïnt americana blau elèctric....fins i tot una noia de Vic que em va conèixer de vista de Sant Miquel!!!.....finalment corredisses perquè els jugadors sortien per agafar el bus cap a l'entrenament. De prop o de lluny els vam poder veure tots, o gairebé tots.



















Per acabar-ho de rematar ens vam regalar un berenar sopar al mateix hotel, ben mirat ens haviem estalviat els 360 oros que valien les dues entrades!!! Ens ho podíem permetre...i havíem d'agafar forces per cantar l'himne l'endemà! Toooooot el camp!!!