skip to main
|
skip to sidebar
三年在北京
(tres anys a Beijing)
27/4/07
Cuina xinesa. Punt i Final
Per molt exòtica, gustosa i exquisita que sigui la cuina xinesa, res no em podrà fer oblidar un bon entrecot del Collsacabra. A veure si podem aprofitar aquest kit kat a terres catalanes per treure el ventre de pena.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Sobre nosaltres
dani i marta
Beijing (北京), Xina (中国)
Arribada a Beijing: març del 2007 Tornada a Girona: desembre del 2009
Visualitza el meu perfil complet
Arxiu del bloc
►
2009
(50)
►
de novembre
(1)
►
de setembre
(6)
►
d’agost
(7)
►
de juliol
(8)
►
de juny
(1)
►
de maig
(2)
►
de març
(8)
►
de febrer
(12)
►
de gener
(5)
►
2008
(48)
►
de desembre
(7)
►
de novembre
(1)
►
d’octubre
(6)
►
de setembre
(4)
►
d’agost
(13)
►
de juny
(4)
►
de maig
(4)
►
d’abril
(3)
►
de març
(3)
►
de febrer
(1)
►
de gener
(2)
▼
2007
(68)
►
de desembre
(6)
►
de novembre
(4)
►
d’octubre
(6)
►
de setembre
(6)
►
d’agost
(11)
►
de juliol
(5)
►
de juny
(1)
►
de maig
(13)
▼
d’abril
(15)
Cuina xinesa. Punt i Final
La Cuina Xinesa. El Hotpot Sichuanès
La Cuina Xinesa. Tercera Part
La Cuina Xinesa. Segona part
La Cuina Xinesa
Imperdonable
Creuant el Yang Ze
矛盾 (MÁO DÙN)
Una setmaneta de relax
QUE EN FAIG 31!!!!
我在大学上课!
AMARAL...i companyia
M'estreno
A Xina, no hi ha res impossible
Tatxàn!!!! El nou pis!!!
►
de març
(1)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada