1/4/07

Tatxàn!!!! El nou pis!!!

Aquí teniu les fotos més fresques del dia, acabades de sortir de la màquina!!

Com veieu, estem en un pis força alt, des d'on es poden vigilar les criatures mentre juguen als "culumpius"...també tenim una xemeneia rotllo químics, per sentir-nos com si fossin a Girona aimada!















Un dia d'aquests faré fotos de l'edifici des de fora...és que aquest cap de setmana ha fet un dia molt rúfol (comentari típic d'home del temps de TV3) i avui hi ha hagut un moment que no sabíem si plovia o queia aigua-neu i tot...fotia una fred! Clar que ha estat entrar al bus i començar a sentir una escalforeta...mmmm...quina ensardinada!!


Al menjador només d'arribar-hi ja vam canviar la distribució dels mobles...Ara falta que ens vinguin a portar la tele nova i que el cable de l'antena arribi!! Ara, el que més m'agrada del menjador-sala d'estar és la làmpara...en Dani cada vegada que passa per sota es pentina!
















La cuina està bé, i té calefacció per terra i tot (una de les coses que més agradaran a la Maula, em sembla). A més, la calefacció no és centralitzada, sinó que va com aquí (allà?), amb aigua calenta. Segurament us preguntareu què és el trasto que hi ha sota el microones, oi? Nosaltres estàvem ben emocionats pensant que seria un rentaplats, però no acabàvem d'entendre pq no tenia sortida d'aigua...fins que vam descobrir que és un "esterilitzador"! Em sembla que li enviaré la foto als de Polònia...el forn esferificador d'en Ferran Adrià no és res comparat amb els UVs del trasto aquest!! I jo em pregunto...serveixen per posar morenu?? Ah, i no us perdeu els molt programes que té la màquina de rentar...alguna suggerència??























A l''habitació dels convidats (o multi-usos) també vam fer uns quants canvis amb els mobles... Mar! Jejejej...perdona que una imatge com aquesta pugui malmetre el teu honor!! jejeje...però fes un zoom, fes! Veus els imants, a les barres laterals de la taula?? És que el loctite que devies fer servir devia ser del tot a 100, pq la meitat es van desenganxar al moment i a la nevera es suicidaven! Ahir al walmart ja vaig comprar-ne de xino i ara ja tinc les eines per fer bricolatge!















El lavabo també està prou bé...és més gros que el de GNA i tot! Bé, tot i que seguint la tònica "cervell al revés" dels xinesos, el desaigua de la dutxa no és de portes endins, sinó de portes enfora. I clar, un cop van haver muntat les portes van haver de fer un foradet pq l'aigua pogués sortir cap al desaigua. Són uns cracs!!















I, finalment, la nostra habitació....ohhhhh...quin armari més ben endreçaaaaaat....es nota que és el primer dia després de desfer maletes!! Espereu uns quants dies més i ja veureu! Ah, aquí també hi ha l'única sortida per internet. I com que la idea era connectar-nos des de l'habitació multi-usos vam demanar un router sense fils. Total, que la primera resposta va ser que a la Xina no n'hi ha. I tu dius...i com és que tooooots els routers que es venen a Europa són "made in China"? Això fa que continuïn investigant i que oh! la següent resposta sigui que sí que n'hi ha, però que són il·legals. La lògica continua sent aplastant, sobretot pq al mercat d'electrònica del costat de l'oficina n'hi ha a pilons...that's China!!















Bé, fins aquí la crònica d'avui. Espero que us hagi agradat!!

Marta


2 comentaris:

Marc ha dit...

Hola que tal!

ara seguire amb la resta d'entrades del blog pero tinc algunes curiositats del pis:

la porta d'entrada te xarnera als dos costats?
allo que hi ha a la cantonada del menjador-sala d'estar que es? (perdoneu l'ortografia pero no tinc accents aqui)
I ja se que t'has intentat explicar pero lo de la dutxa encara no ho entenc aixo de portes cap a dintre o cap a fora?

En fi que felicitats una mica tard i segueixo amb el vostre blog... regards!

dani i marta ha dit...

La porta d'entrada no té dues xarneres...hi ha dues portes!! Però només la porta de fora té clau...o almenys va ser l'única que ens van donar! I la de dintre no tancava bé, pel que vam haver d'avisar un paio que ens la vingués a llimar!!

L'aparell de la cantonada és d'aire condicionat / aire calent. No és gaire maco ni discret, però va molt bé! Sobretot pels pisos on tenen calefacció centralitzada (el dia 15 de febrer tanquen la calefacció, faci fred o faci calor. I a callar!).

La dutxa...En principi és una luxe que tingui portes (la majoria ni portes, ni cortina, ni plat de dutxa!!), però van posar les portes deixant el desaigua fora, pel que l'aigua no podia sortir de dins el recinte de la dutxa. Per això, després, un cop van haver posat les portes van haver de construir un passadís perquè l'aigua pogués sortir i arribar al desaigua...